Valvontakamerat ikuistivat naisen yölliset seikkailut – unissakävelyvideoista viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla ihmisillä on kokemuksia unissakävelystä joko omakohtaisesti tai jonkun läheisen harrastamana. Jotkut unissakävelijät eivät suinkaan tyydy ottamaan muutamia askeleita yön aikana, vaan toiset ovat unissaan huomattavasti aktiivisempia.

Kanadalainen Celina Myers kävelee säännöllisesti unissaan. Hänen aviomiehensä Adam päättikin asentaa pariskunnan kotiin turvakamerat tallentamaan naisen yöllisiä seikkailuja. Celinan unissakävely on saanut usein niin koomisia sävyjä, että hän päätti jakaa videoita TikTokissa.

Videoilla Celina nähdään muun muassa heittelemässä esineitä lumiselle pihalleen uneksiessaan uima-allasbileistä, samalla kun naapuri seuraa ihmeissään hänen puuhiaan. Toisessa videossa hän uneksii illallisjuhlista ja tarjoilee ruokaa kuvitteellisille vieraille. Celina kertoo Buzzfeed-sivustolle unissakävelyn olevan yleensä harmitonta, ja hän päätyy tekeminään niin usein syötyään joko juustoa tai suklaata juuri ennen nukkumaanmenoa.