Video: Kolme asiaa, jotka ihmisten on vaikeinta sanoa toisilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten kommunikaatio tapahtuu nykyisin yhä enenevässsä määrin erilaisten sähköisten päätelaitteiden välityksellä, ja erityisesti koronapandemia on kiihdyttänyt tätä kehitystä. Kasvokkain tai videolla on usein vaikea sanoa toiselle ihmisille asioita, joilla on todella merkitystä. Nyt eräs TikTok-käyttäjä on kiteyttänyt tämän videollaan.

Oheisella videolla todetaan aivan oikein, että ihmisille on vaikea sanoa toisilleen olleensa itse väärässä. Yhtä lailla vaikeaa on esimerkiksi avun pyytäminen itselleen, sillä se vaatii samalla oman haavoittuvaisuuden myöntämistä. Videolla mainittu kolmas seikka onkin sellainen, joka ei tule Suomessa ainakaan kovin usein vastaan. Vaikea sanoa tosin sekin.

@kevingtc11

Them deep late night thoughts🥺 ##fyp ##deep ##foryou ##sad

♬ original sound – Jeff van de Zandt