Cristiano Ronaldon epäillään rikkoneen koronamääräyksiä – matkusti tyttöystävän synttäreille

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on parhaillaan poliisitutkinnan alla. Italian viranomaiset epäilevät Juventus-joukkueen riveissä portugalilaispelaavan urheilijan rikkoneen maan koronarajoituksia.

Cristiano Ronaldo nähtiin sittemmin jo poistetussa somevideossa, jossa hän ajelee moottorikelkalla tyttöystävänsä Georgina Rodriguezin kanssa. Ronaldon uskotaan matkustaneen Torinosta 150 kilometrin päähän Courmayeuriin juhlistamaan tyttöystävänsä 27. syntymäpäivää. Se olisi ollut Italian koronamääräysten vastaista.

Italian tämänhetkisten koronamääräysten mukaan niin kutsuttujen oranssien vyöhykkeiden välillä matkustaminen on kiellettyä, ellei kyseessä ole työhön liittyvä asia tai toiseen kotiin matkustaminen. Mikäli Ronaldon ja Rodriguezin todetaan syyllistyneen rajoitusten rikkomiseen, saattaa kumpaakin odottaa BBC:n mukaan sakkorangaistus.