Elsa Hosk esitteli raskausajan muotia – pukeutui Oscar de la Rentan mekkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk ilmoitti Instagram-kanavallaan seuraajilleen aiemmin ilouutisen. Hän odottaa ensimmäistä lastaan poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tähti kertoi myöhemmin faneilleen myös tulevan lapsensa sukupuolen ja paljasti odottavansa tyttöä.

Elsa Hosk pukeutui aiemmin suuriin vaatteisiin ja yritti peitellä vatsaa, mutta nyt hän aikoo jatkossa pukeutua tiukempiin asuihin, jotka korostavat raskautta. Tällä kerralla Elsa poseeraakin tuoreissa kuvissaan upeassa Oscar de la Rentan ihonmyötäisessä neulemekossa.

Elsa Hosk on tällä hetkellä kuudennella kuulla raskaana ja hänen laskettu aikansa on helmikuussa. 31-vuotias nainen pystyi salaamaan raskautensa viidennelle kuulle saakka, mutta sitten vatsa tuli kunnolla esiin ja malli päätti tehdä asiasta julkista.