Kardashianit-sarjan loppu lähestyy – viimeinen kausi on pullollaan draamaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perhe yllätti faninsa viime vuonna ilmoittamalla, että heidän elämäänsä seuraava suosittu realitysarja tulee päättymään. Perhe on kuvannut sarjaansa 14 vuoden ajan, minkä vuoksi he kokivat, että sarja tuntuu sopivalta päättää 20. tuotantokauteen, jonka ensimmäinen jakso ilmestyy 18. maaliskuuta.

Nyt E!-kanava on julkaissut viimeisestä tuotantokaudesta hieman esimakua trailerin muodossa. Videolla Khloe Kardashian kertoo Tristan Thompsonille, että hän haluaisi toisen lapsen. Muut sisarukset puolestaan pohtivat sitä miten täydellinen pari Scott Disick ja Kourtney Kardashian edelleen olisivat toisilleen.

Tuotantokauden suurin itkun aihe näyttää kuitenkin olevan se, että sarjan tekeminen tulee päättymään. Trailerissa niin Kris Jenner kuin Kim Kardashiankin itkevät kertoessaan kuvausryhmälle, että ohjelma tulee päättymään. Nyt tapahtumat näyttävät kuitenkin turhan dramaattisilta, sillä perhe on jo uutisoinut jatkavansa realityohjelman kuvaamista jossain muodossa toisella kanavalla.