Kissa ryhtyi lapsenvahdiksi – esti taaperoa kiipeämästä parvekkeen kaiteelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat eivät ole suinkaan ainota lemmikkieläimiä, jotka voivat pitää silmällä perheen pienimpiä. Viraalina levinneellä videolla nähdään kissa, joka on selkeästi omaksunut lapsenvahdin roolin kotonaan.

Kolumbian Buracamangassa kuvatulla videolla hieman yli vuoden ikäinen taapero on kodin parvekkeella kissan seuratessa hänen puuhiaan vierestä. Lapsi kurkottelee kohti parvekkeen kaidetta, yrittäen selkeästi kiivetä ylös. Kissa ei kuitenkaan anna hänen joutua vaaraan.

Taapero siirtyy hieman sivummalle ja yrittää jälleen kiivetä kaiteelle uudesta kohdsta, jolloin kissa estää tassullaan häntä taas tekemästä niin. Videon jakajan mukaan varsinaista vaaraa ei tosin ollut, sillä parvekkeella oli putoamisen estävä suojaverkko.