Kylie Jenner villitsi sosiaalisessa mediassa – biksut eivät peitelleet liikoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja kosmetiikkaguru Kylie Jenner jatkaa vuonna 2021 sosiaalisen median seuratuimpien tähtien kaartissa. Kylie jakaa kuvia itsestään paitsi omalla virallisella Instagram-tilillään, myös lukuisten brändiensä tileillä.

Yksi Kylie Jennerin brändeistä on ihonhoitotuotteisiin erikoistunut Kylie Skin. Nyt tähti on esitellyt Instagramissa merkin tuoretta hiuspyyhettä, joskin huomio saattaa kiinnittyä kuvassa muihin asioihin. Kylien paljastava asuvalinta jättää nimittäin vain vähän mielikuvituksen varaan.

Kylie Jennerillä on Instagramissa satoja miljoonia seuraajia. Se ei kuitenkaan tarkoita, että 23-vuotias tähti seuraisi sosiaalisessa mediassa itse aivan ketä tahansa. Vuodenvaihteen jälkeen Kylie siivosi Instagramiaan kovalla kädellä ja lopetti lukuisten tilien seuraamisen, jättäen jäljelle vain muutamia kymmeniä seurattuja tilejä.