Megan Foxin nimettömässä sormus – kihlat Machine Gun Kellyn kanssa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Megan Fox seurustelee nykyisin muusikko Machine Gun Kellyn kanssa. Pariskunta on viettänyt hyvin tiiviisti aikaansa yhdessä jo alkukesästä lähtien, mutta vasta elokuussa he tekivät suhteestaan virallista sosiaalisessa mediassa. Sittemmin he ovat myös poseeranneet yhteiskuvissa ja näyttäytyneet punaisella matolla pariskuntana.

Machine Gun Kellyn ja Megan Foxin suhde eteni nopeasti siihen pisteeseen, että 34-vuotias näyttelijätär halusi esitellä hänet lapsilleen. Nyt pariskunnan ympärillä liikkuu huhuja kihlauksesta kun Megan Foxin vasemmassa nimettömässä on nähty Daily Mail -sivuston mukaan timanttisormus.

Megan Foxin vasemmassa kädessä ei ollut muita sormuksia kuin suuri timanttisormus, minkä vuoksi se kiinnittikin heti monien huomion. Megan Fox ja Machine Gun Kelly eivät kuitenkaan vielä itse ole vahvistaneet tietoa siitä, onko 30-vuotias muusikko kosinut Foxia vai ei.