Bridgerton-tähti paljasti masturbointikohtauksen hämmentävän taustan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Romanssia, historiallista pukudraamaa ja erotiikkaa yhdistelevä Bridgerton on noussut yhdeksi Netflixin viime aikojen suosituimmista sarjoista. Iso-Britannian 1800-luvulle sijoittuva sarja on onnistunut myös herättämään hieman kohua sen graafisten seksikohtausten ansiosta.

Yhtä Bridgertonin päärooleista esittävä Phoebe Dynevor on paljastanut seksi- ja masturbointikohtausten luoneen kuvauksissa omat haasteensa. Stunttikohtausten tavoin toteuteuissa seksikohtauksissa käytettiin joogapalloja ja muita esineitä peittämään intiimialueet. Kahden ihmisen välisiä seksikohtauksia haastavammaksi osoittatui masturbointikohtauksen tekeminen.

– Ohjaus oli erittäin konkreettista: Sinun täytyy saada orgasmi. En harjoitellut sitä, sillä se olisi ollut vaikeaa. Minä vain tein sen, Phoebe Dynevor kuvaili Glamour-lehdelle.

Dyvenorin mukaan eroottisisten kohtausten kuvauksissa paikalla oli nainen, jonka ammattina on intiimikohtauksissa avustavana läheisyyden koreografina toimiminen. Julia Quinnin kirjoihin perustuvan Bridgerton-sarjan ensimmäinen kausi ilmestyi Netflixiin 25. joulukuuta. Sarja on noussut suoratoistopalvelun katsotuimmaksi nimikkeeksi eri puolilla maailmaa.