Britney Spears tanssi exänsä hitin tahtiin – rakastaa Justin Timberlaken musiikkia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ilahduttaa nykyään fanejaan usein kuvilla ja videoilla, joissa hän esimerkiksi treenaa vähäpukeisena. Tällä kerralla nainen päätti herättää huomiota tanssimalla jälleen hänen entisen poikaystävänsä musiikin tahtiin.

Viime vuonna Britney Spears sai pienen kohun aikaan tanssimalla Justin Timberlaken musiikin tahtiin Instagramiin julkaisemallaan videolla. Britney Spears ja Justin Timberlake olivat yhdessä kuuluisa pariskunta kolmen vuoden ajan, kunnes he erosivat vuonna 2002.

Poptähdet ovat eronsa jälkeen eläneet parinkymmenen vuoden ajan täysin omaa elämäänsä. Nyt 39-vuotias Britney Spears päätti kuitenkin jälleen tanssia videollaan Justin Timberlaken ja Jay-Z:n Holy Grail -kappaleen tahtiin. Spears on aiemmin kommentoinut rakastavansa ex-poikaystävänsä musiikkia, minkä vuoksi hän ei voi lakata sen kuuntelemista.