Game of Thrones -animaatiosarja suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thrones sai toissa vuonna päätöksensä, mutta sen suosion ansiosta sarjan maailmaan tullaan palaamaan vielä tulevaisuudessakin. HBO-yhtiön suunnitelmissa on tuottaa useampikin Game of Thronesin spinoff-sarja. Yksi niistä saattaa olla animaatiota.

HBO:n on paljastettu suunnittelevan Game of Thrones -aiheista aikuisille suunnattua animaatiosarjaa. Projekti on Hollywood Reporter -lehden mukaan toistaiseksi vasta erittäin varhaisessa vaiheessa, ja yhtiö on vasta käynyt neuvotteluja mahdollisten käsikirjoittajien kanssa. Sarjasta ei siis vielä tiedetä tarkempia yksityiskohtia, ja on myös mahdollista ettei se lopulta toteudu.

HBO työstää parhaillaan kahta muutakin spinoff-sarjaa yhtiön menestyksekkäimpiin nimikkeisiin lukeutuvalle Game of Thronesille. House of the Dragon -nimisen sarjan kuvausten on määrä alkaa vielä kevään aikana. Taannoin yhtiön paljastettiin suunnittelevan myös George R.R. Martinin Tales of Dunk and Egg -tarinoihin perustuvaa sarjaa.