Joku kaiversi Trumpin nimen manaatin selkään – poliisi etsii tekijää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa on järkytytty julki tulleesta eläinrääkkäystapauksesta. Homosassa-joesta löydettiin manaatti, jonka selkään joku oli raapustanut presidentti Donald Trumpin sukunimen.

Manaatin löysi paikallisen venevuokrauspalvelun omistaja, joka kuvasi näyn ja jakoi videon sosiaalisessa mediassa. Paikalliset viranomaiset ovat kertoneet tutkivansa tapausta. Herald-Tribune -lehden mukaan nukkuva manaatti vaikutti olevan terve mutta selvästi stressaantunut.

Manaatit ovat Yhdysvalloissa suojeltuja eläimiä, joiden koskeminen on rikos. Eläimen löytäneen Hailey Warringtonin mukaan on harvinaista, että manaatteja häiritään tällä tavoin. Hän ottikin eläimestä kuvia ja videoita voidakseen ilmoittaa asiasta viranomaisille.