50 Cent haluaa otella nyrkkeilijä Floyd Mayweatheria vastaan – valtava kokoero

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti 50 Cent on ollut jo pitkään riidoissa entisen ammattinyrkkeilijä Floyd Mayweatherin kanssa. Nyt räppäri on paljastanut haluavansa ottaa mittaa Mayweatherista nyrkkeilykehässä, mutta kertoo ideassa olevan vain yksi este.

50 Cent vieraili taannoin V-103-radiokanavan The Morning Culture -ohjelman haastattelyssa. Juontajien kysyessä ketä vastaan räppäri haluaisi tapella kehässä, oli hänen vastauksensa Floyd Mayweather. 50 Cent tosin totesi Mayweatherin ottelevan usein noin 70-kiloisten kanssa, ja epäili olevansa nyrkkeilijälle liian isokokoinen vastus.

– Yritin kerran pudottaa painoa, mutta päädyin näyttämään kodittomalta henkilöltä, 50 Cent kuvaili.

Floyd Mayweather ja 50 Cent olivat ennen läheisiä ystävyksiä, mutta välit ovat vuosien varrella viilentyneet rajusti. Mayweatherin mukaan välirikko tapahtui, kun hän ei suostunut antamaan 50 Centille puolia yrityksestään. Nyrkkeilijä tulee seuraavaksi ottamaan mittaa kehässä tubettajana tunnetusta Logan Paulista.