Britney Spearsin pikkusisko Jamie Lynn syyttää Tesloja kissojensa kuolemista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears pikkusisko Jamie Lynn kertoi hänen Instagram-tarinassaan valitettavista tapauksista, joissa heidän perheensä kissat ovat jääneet auton alle. 29-vuotias perheenäiti syytti kissojen kuolemasta Elon Muskia ja Tesla-autoja. Nainen jopa nimesi Tesla-autot hiljaisiksi kissantappajiksi.

Jamie Lynn Spears aiheutti sosiaalisessa mediassa hämmennystä kerrottuaan, että he ovat menettäneet jo monia kissoja Tesla-autojen vuoksi.

– Jonkun täytyy kertoa Elon Muskille, että Tesla on salainen kissantappaja. Se on ongelma, joka meidän täytyy korjata, Lynn kertoi Daily Mail -sivuston mukaan.

Jamie Lynn Spears ei halunnut kertoa tarkkaa lukemaa, mutta hänen sanojensa mukaan he ovat menettäneet jo todella monia kissoja siten, että ne ovat jääneet Tesla-autojen yliajamiksi. Tilanteet ovat olleet naisen mielestä todella traagisia ja musertavia kaikille osapuolille.

Myöhemmin naisen seuraajat alkoivat utelemaan Spearsilta, että oliko hän ajanut kissojen päältä. Moni oli myös osoittanut, että tilanteet ovat olleet kuskien eivätkä autojen vika. Sen jälkeen Jamie Lynn Spears perui äkillisesti puheensa kissojen kuolemista ja kertoi rakastavansa Tesla-autoja, mikä jätti seuraajat entistä hämmentyneemmiksi.