David Hasselhoff teki näyttävän paluun poptähdeksi – julkaisi uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille Ritari Ässä -hittisarjan pääroolista 1980-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijä-laulaja David Hasselhoff näytteli sittemmin menestyksekkäästi myös esimerkiksi Baywatch-sarjassa, joka sekin nousi ikoniseen asemaan. Näyttelemisen lisäksi The Hoff on tehnyt menestyksekästä musiikkiuraa, ja esimerkiksi Saksassa hän muodostui jo 1990-luvulla todelliseksi supertähdeksi.

Viime aikoina David Hasselhoff on tehnyt uraa muun muassa heavytähtenä, sillä hän julkaisi taannoin singlen CueStack-yhtyeen kanssa. Hänen oli määrä lähteä yhtyeen kanssa myös kiertueelle, mutta koronakriisi esti suunnitelmat. Nyt supertähti on kuitenkin julkaissut myös hieman tasabiittisempää poljentoa. Kuuntele kappale artikkelin alta.

David Hasselhoffin tuorein singlejulkaisu on DJ Wheelzin kanssa työstetty Keep Spinning, joka yllätti myös monet DJ-ammattilaiset tarttuvuudellaan. Kyseessä voisi olla jopa tuleva klubihitti, ellei koronakriisi pitäisi klubeja ja yökerhoja hiljaisena. Housepoljentoisen kappaleen musiikkivideolla Ritari Ässä -tähti esiintyy luonnollisesti itsekin. Alla olevassa haastattelussa Hasselhoff nimittää kappalettaan korvamadoksi, jollainen se tietysti onkin.