David Haselhoff ryhtyi heavytähdeksi – musiikkivideo leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme puolitoista vuotta sitten miten supertähti David Hasselhoff ilmoitti lähtevänsä uuden albuminsa myötä laajalle konserttikiertueelle. Jo tuolloin paljastettiin, että albumille oli tulossa myös metallimusiikkia. Nyt yksi kappaleista on julkaistu, ja siitä näyttää muodostuvan jonkinasteinen nettihitti. Kyseessä on yhteistyö CueStack-yhtyeen kanssa.

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista maailmantähdeksi nousseen Hasselhoffin Looking for Freedom -hitistä on kulunut jo yli 30 vuotta, ja nyt hänen tyylinsä on laajentunut popmusiikista metallin puolelle. Kahden miehen muodostaman CueStack-yhtyeen juuri julkaisemalla Through The Night -singlellä vieraileva David Hasselhoff näyttää lopputuloksen perusteella olevan oikeassa elementissään hieman raskaamman musiikin parissa.

Hasselhoff ei ole nyt työskennellyt ensimmäistä kertaa CueStackin kanssa, sillä he ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien. Nyt julkaistu kappale levytettiin lopulta Wienissä huhtikuussa 2019, jolloin näyttelijä paljasti tiedon tulevista suunnitelmistaan. Wienissä kuvattiin samalla myös kappaleen musiikkivideo. Ennen levytystä kappaleen sanoituksia jouduttiin muuttamaan, koska näyttelijä ei ollut tyytyväinen alkuperäiseen versioon.