Dwayne ”The Rock” Johnsonin uusi aluevaltaus – lanseerasi oman energiajuoman

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja entinen showpainija Dwayne ”The Rock” Johnson on tehnyt uudenlaisen aluevaltauksen. Hän on yhdistänyt voimansa Molson Coors -virvoitusjuomayhtiön kanssa lanseeratakseen oman energiajuomansa.

Dwayne Johnson kuvailee ZOA-tuotetta perinteisiä energiajuomia terveellisemmäksi ja puhtaammaksi. Luonnollisen kofeiinin lisäksi ZOA sisältää muun muassa lukuisia eri vitamiineja ja antioksidantteja. Tähti kertoo tiedotteessa energiajuoman kehittelyssä vierähtäneen 18 kuukautta.

Dwayne Johnsonin lisäksi ZOA-energiajuomaa olivat mukana kehittelemässä hänen ex-vaimonsa ja fitness-yrittäjä Dany Garcia, tämän aviomies Dave Rienzi ja virvoitusjuoma-alan veteraani John Shulman. ZOA ilmestyy myyntiin Yhdysvalloissa maaliskuun aikana.