Marilyn Manson kiistää rajut syytökset: ”Kamalaa todellisuuden vääristämistä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shokkirokkari Marilyn Manson tunnetaan parhaiten hänen musiikkiurastaan, mutta hän on vuosien saatossa esiintynyt myös monissa elokuvissa ja sarjoissa.et on myös nähty näyttelemässä lukuisissa elokuvissa ja sarjoissa. Nyt viisi naista ovat syyttäneet Marilyn Mansonia pahoinpitelystä.

Ensimmäisenä kokemuksistaan kertoi julkisesti näyttelijä Evan Rachel Wood. Woodin mukaan mies oli alkanut pitämään naiseen yhteyttä jo silloin kun hän oli vasta teini-ikäinen tyttö. Evan Rachel Wood on neljän muun naisen kanssa syyttänyt Mansonia seksuaalisesta, fyysisestä ja henkisestä väkivallasta ja hyväksikäytöstä. Nyt mies on vastannut naisten syytöksiin.

Marilyn Manson on nyt julkaissut Instagram-kanavallaan tekstin, jossa hän kieltää syytökset. Hän kuvailee syytöksiä kamalaksi todellisuuden vääristämiseksi.

– Minun intiimit parisuhteeni ovat aina perustuneet suostumukseen kahden samalla tavalla ajattelevan kumppanin kesken. Siitä huolimatta, että jostain syystä muut ovat nyt halunneet tulkita virheellisellä tavalla mennyttä, tämä on totuus, Marilyn Manson kirjoittaa.

Syytökset ovat johtaneet siihen, että muusikon levy-yhtiö Loma Vista Recordings on päättänyt purkaa sopimuksensa 52-vuotiaan Marilyn Mansonin kanssa. Naisten tekemien syytösten pohjalta on aloitettu virallinen poliisitutkinta.