Demi Moore kommentoi leikeltyä ulkonäköään – kyse tähden mukaan vain kasvonaamiosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Demi Moore tunnetaan naisen lukemattomista roolisuorituksista monissa menestyksekkäissä elokuvissa. 58-vuotias kaunotar pääsi taannoin myös toteuttamaan salaisen haaveensa kun hän sai toimia mallina Fendin muotinäytöksessä.

Demi Moore sai kunnian olla avaamassa Fendin muotinäytöstä ensimmäisenä mallina. Moni kiinnitti näyttävän muodin lisäksi huomionsa myös Demi Mooren kasvoihin, jotka näyttivät muuttuneen melko paljon. Naisen esiintyminen näytöksessä sai aikaan huhuja kauneuskirurgisista toimenpiteistä, koska etenkin Demi Mooren silmien, suun ja poskipäiden alueet näyttivät hyvin erilaisilta kuin ennen.

Daily Mail -sivuston mukaan useampi kauneuskirurgi kommentoi Mooren ulkonäköä ja epäili, että kyse on liiallisesta täyteainepistosten ottamisesta. Eräs lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että kasvojen lihakset ja alahuulen muoto paljastavat, että nainen puri vain poskiaan hampaiden välissä luodakseen illuusion korkeista poskipäistä. Kuvissa ilme näyttää kuitenkin luonnottomalta, mutta tätä kokemattomana mallina toiminut Demi Moore ei varmasti osannut aavistaa.

Näyttäisi siltä, että tällä kertaa oikeassa oli lääkäri, joka arveli tähden purevan poskiaan, koska näytöksen jälkeen naisen ulkonäkö näyttää palanneen ennalleen. Demi Moore on itse antanut kaiken kunnian kuulaasta ihostaan ja muuttuneista kasvoistaan Y Theorem Bio Cellulose -kasvonaamiolle, jota hän käytti näytöstä edeltävänä iltana.