Levy-yhtiö antoi potkut Marilyn Mansonille – syytetään pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shokkirokkari Marilyn Manson tunnetaan parhaiten hänen musiikkiurastaan, mutta hän on vuosien saatossa esiintynyt myös monissa elokuvissa ja sarjoissa.et on myös nähty näyttelemässä lukuisissa elokuvissa ja sarjoissa. Viimeisimpänä mies on esiintynyt American Gods -sarjan uusimman tuotantokauden jaksoissa.

Nyt Marilyn Mansonia syytetään viiden naisen toimesta pahoinpitelystä. Ensimmäisenä kokemuksistaan kertoi julkisesti näyttelijä Evan Rachel Wood. Woodin ja Mansonin suhteesta tuli julkista vuonna 2007, jolloin nainen oli 20-vuotias ja mies 38-vuotias. Evan Rachel Woodin mukaan mies oli alkanut pitämään naiseen yhteyttä jo silloin kun hän oli vasta teini-ikäinen tyttö.

– Hyväksikäyttäjäni nimi on Brian Warner, jonka maailma tuntee Marilyn Mansonina. Hän alkoi lämmittelemään minua kun olin teini-ikäinen ja käytti minua hyväkseen vuosia. Minut aivopestiin ja manipuloitiin alistumaan. En suostu enää elämään kiristyksen ja pelon alla. Haluan paljastaa tämän vaarallisen miehen alalle, joka mahdollistaa hänen menestyksensä ennen kuin hän pilaa lisää elämiä. Olen yksi monien uhrien joukossa eikä meitä enää vaimenneta, Evan Rachel Wood kirjoittaa Instagram-kanavallaan.

Evan Rachel Woodin ulostulon jälkeen neljä muutakin naista ovat ilmoittaneet olevansa Marilyn Mansonin uhreja. Miestä syytetään muun muassa verivaloihin pakottamisesta, huumeiden käyttämiseen suostuttelemisesta, väkivaltaisuudesta, alistamisesta ja hyväksikäytöstä.

Syytökset ovat johtaneet siihen, että muusikon levy-yhtiö Loma Vista Recordings on päättänyt purkaa sopimuksensa Marilyn Mansonin kanssa. 52-vuotias tähti ei itse ole vielä kertonut kantaansa naisten tekemiin syytöksiin. Naisten tekemien syytösten pohjalta on aloitettu Daily Mail -sivuston mukaan virallinen poliisitutkinta.

https://www.instagram.com/p/CKvmsUmF1ho/

https://www.instagram.com/p/CGDWWPzFXKS/