Poliiit löysivät heroiinia miehen autosta – väitti laksatiiviksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Huumausainerikoksista aiemminkin kärähtänyt 29-vuotias floridalainen Steven Coplen on jälleen jäänyt kiinni laittomien aineiden hallussapidosta. Poliisit pysäyttivät hänen ajoneuvonsa kesken viikonloppuajelun tarkastusta varten.

Autossa oli huumauainevälineistöä, vahvoja kipulääkkeitä ja pieni muovipussillinen metamfetamiinia. Poliisit löysivät auton etuistuinten alta yhteensä 27 grammaa heroiinia. Coplen ei ole penaalin terävin kynä, sillä hän yritti jekuttaa poliiseja.

Mies väitti, että ruskeassa ja tiiviissä muodossa ollut heroiini oli oikeasti laksaativista suklaata. Yhdysvalloissa on myynnissä laksatiivisilla ominaisuuksilla varustettua suklaata, jonka toiminta helpottaa vatsan toimintaa. The Smoking Gunin mukaan poliisit eivät kuitenkaan saaneet vastausta siihen, miksi laksatiivit tulisi piilottaa auton penkkien alle.