Scheana Shay esitteli ruokavalionsa – näin tarkasti syö raskaana

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tumma näyttelijäkaunotar Scheana Shay tunnetaan parhaiten Vanderpump Rules -realitysarjasta, jossa naisen elämää on päästy seuraamaan jo seitsemän vuoden ajan. 35-vuotias näyttelijätähti odottaa tällä hetkellä ensimmäistä lastaan poikaystävänsä Brock Daviesin kanssa.

Scheana Shay on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan videoblogia, jossa hän on esitellyt odotustaivaltaan. Tällä kerralla nainen päätti kuvata videolle kaiken mitä hän syö yhden päivän aikana. Shay kertoi yrittävänsä yleensä syödä melko terveellisesti, mutta etenkin raskaana hän on sallinut itselleen herkkuja mielitekojen iskiessä.

Naisen päivä lähtee käyntiin terveellisellä aamiaisella, johon kuuluu kreikkalainen jogurtti, marjoja, hedelmiä, siemeniä ja kaurahiutaleita. Välipalaksi Scheana Shay nautiskelee dippivihanneksia ennen kuin hän alkaa valmistamaan lounasta, joka on tällä kerralla grillattua kanaa ja salaattia.

Scheana Shay yrittää pitää ruokavalionsa vähärasvaisena ja terveellisenä suurimman osan ajasta, koska hän yrittää välttää ylimääräisiä raskauskiloja kertymästä. Pikkunälän iskiessä tähti napostelee kuivatuilla hedelmillä ja manteleilla. Illalliseksi Shay syö vihanneswokin ja dumplingeja.