Britney Spears ryhtyy jäätelödieetille – kelpaisiko tämä sinullekin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on saanut faneiltaan viime aikoina paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa siitä, että hän julkaisee samoja kuvia yhä uudelleen ja uudelleen. Moni on myös antanut tähdelle palautetta hänen harjaamattomista hiuksistaan, mutta nainen ei näytä välittävän negatiivisista kommenteista lainkaan.

Nyt 39-vuotias Britney Spears päätti tehdä Instagram-kanavalleen videon, jossa hän kertoo neljä uudenvuodenlupaustaan. Spears haluaa tänä vuonna meditoida enemmän, osallistua ruoanlaittokurssille, harrastaa pilatesta sekä ryhtyä dieetille, jossa syödään paljon jäätelöä.

Viime aikoina Britney Spears on julkaissut paljon videoita, joissa hän tanssii olohuoneessaan. Tähti onkin kertonut haluavansa muuttaa Instagram-kanavansa TikTokiksi, koska hän ei halua ottaa uutta sovellusta käyttöön vain tanssivideoiden vuoksi.