Cindy Crawford kadehti Kate Mossia: ”Katsoin vierestä kun hän söi hampurilaisia ja ranskalaisia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Cindy Crawford on yksi niitä harvoja supermalleja, jotka ovat pysyneet työllistettyinä vuodesta toiseen koko pitkän uransa ajan. Kiitos kuuluukin varmasti tähden terveellisille elämäntavoille ja säännölliselle kuntoharjoittelulle.

Cindy Crawford on joutunut nuorena tarkkailemaan omia syömisiään tunnollisesti, että hän sai pidettyä oman vartalonsa mallin mitoissa. 54-vuotias Crawford on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan kadehtineensa Kate Mossia, joka sai syödä roskaruokaa. Nainen oli katsonut ärsyyntyneenä vieressä, miten Kate Moss oli herkutellut hampurilaisilla ja ranskalaisilla silloin kun hän itse ei voinut niihin koskea.

Cindy Crawfordin täytyi pysyä terveellisellä ruokavaliolla tai hän ei olisi mahtunut suunnittelijoiden näytekokoihin. Naisen mukaan tämän päivän malleilla paineet ovat vielä suuremmat, koska monien suunnittelijoiden näytekoot ovat nykyään vielä pienempiä kuin kymmeniä vuosia sitten.

Aiemmin Cindy Crawford treenasi niin kovasti, että hän oli aina puhki harjoittelun jälkeen ja makasi sohvalla loppupäivän. Lasten saamisen jälkeen nainen kuitenkin huomasi, että liikunnan tehtävä oli nyt energisoida häntä eikä kuluttaa. Sen vuoksi hän suosiikin nykyään rauhallisempi liikkumismuotoja kuten venyttelyä ja pilatesta.