Kim Kardashian verhoutui silkkiin – viettelevät poseeraukset sängyllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on viime päivien aikana nauttinut rentouttavasta lomasta siskojensa kanssa Turks- ja Caicossaarilla. Nyt nainen on palannut sosiaalisessa mediassa bikinikuvien julkaisemisesta takaisin uusien Skims-tuotteiden esittelemisen pariin.

Muotoilevia alusvaatteita valmistava Skims-vaatemerkki on lanseeraamassa jälleen uuden kokoelman, jossa keskitytään ihoa hellivään silkkiin. 40-vuotias Kim Kardashian julkaisi Instagram-kanavallaan yhden videon ja yhdeksän kuvaa, joissa tähti poseeraa silkkisissä alusvaatteissa, yöpuvuissa ja aamutakeissa.

Kim Kardashian on ollut viime aikoina paljon median otsikoissa, koska hänen on kerrottu valmistelevan asianajajansa kanssa tulevaa avioeroa aviomiehestään Kanye Westistä. Kardashian ei ole kommentoinut huhuja millään tavalla vaan hän on edelleen pitänyt sosiaalisen median fokuksensa omissa yrityksissään ja lapsissaan.