Pariskunta järjesti vedenalaiset häät – vihkiminen suoritettiin 18 metrin syvyydessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut menevät naimisiin kirkossa, jotkut maistraatissa, toiset puolestaan valitsevat hääpaikaksi toisenlaisen miljöön. Eräs intialainen pariskunta toteutti haaveensa menemällä naimisiin veden alla.

Chennaissa asuvat V. Chinnadurai ja S. Swetha vihittiin taannoin Neelankarain rannikon tuntumassa. Sulhasen mukaan hääseremonia oli muilta osin perinteinen, mutta se tapahtui sukellusvarusteissa 18 metrin syvyydessä. Ennen vihkimisen aloittamista pariskuntaa avustanut ryhmä varmisti vielä, että vesi oli tarpeeksi tyyntä hääseremoniaa varten.

Ohjelmistokehittelijänä työskentelevä Chinnadurai on sukellusluvan suorittanut kokenut sukeltaja. Niin ikään ohjelmistoalalla työskentelevä Swetha sen sijaan aloitti sukelluskurssin vasta kuukausi sitten valmistautuakseen häihin. Times of India -lehden mukaan pariskunnalla oli vielä harjoituksissa märkäpuvut, mutta varsinaisesta hääseremoniaa varten he olivat pukeutuneet perinteisiin intialaisiin hääasusteisiin.