Ex-teinitähti Christina Milian poseeraa pitsialusvaatteissa – upeat kuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Kahden lapsen äiti paljasti viime vuonna hänen Instagram-seuraajilleen odottavansa hänen poikaystävänsä Matt Pokoran kanssa lasta. Tuleva lapsi on pariskunnan toinen yhteinen lapsi, Milianille lapsi on kuitenkin kolmas.

Christina Milian on julkaissut aiemmin rantalomalla otettuja näyttäviä kuvia raskauden etenemisestä ja vatsan pyöristymisestä. Tällä kerralla laulaja poseerasi kuitenkin bikinien sijaan seksikkäissä Savage X Fenty -merkkisissä pitsisissä alusvaatteissa samettisohvalla.

39-vuotias perheenäiti poseerasi kameralle itsevarmasti alusvaatteissa ja esitteli raskauden pyöristämää vatsaansa. Kaunis kuva sai heti satoja tuhansia tykkäyksiä ja yli tuhat kommenttia. Ylistäviä kommentteja tulevalle kolmen lapsen äidille kirjoittivat muun muassa näyttelijä Jenna Dewan, realitytähti Snooki sekä laulaja Cassie.