Kanye West muutti pois Kim Kardashianin luota – muuttokuormassa 500 paria lenkkareita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West ja hänen julkkisvaimonsa Kim Kardashian ovat eroamassa. Nyt Kim Kardashian on lähtenyt ystävineen lomalle Turks ja Caicosin saarelle, kun West suorittaa muuttoa perheen Kalifornian Calabasasin kodista.

Pariskunnan ero on väistämätön ja enää sovitaan oleellisista muotoseikoista. Lähipiirin mukaan Kanye West ei ole pakannut kaikkia omistamiaan tavaroita mukaan, mutta kenkäkokoelmansa hän on siirtänyt uuteen asuntoon. Tämä käsittää yhteensä noin 500 paria vapaa-ajan kenkiä, Page Six uutisoi.

Avioeron syynä ovat Kanye Westin sekoilut, jotka ovat haitallisia heidän jälkikasvulleen. Viimeisin niitti avioliitolle oli Westin presidentinvaalikampanja. Seitsemän vuotta naimisissa ollut pariskunta on ajautunut eri teille. Kim Kardashian on nyt ymmärtänyt, että Kanye Westin käytös ei ole sopivaa perheenisälle, ja nainen haluaa suojella jälkikasvuaan sekä omaa mielenterveyttään. Perhe on yrittänyt saada Kanye Westille apua, mutta mies on kieltäytynyt hoidoista.