Kim Kardashianilla huikea tiimalasivartalo – uskotko nelikymppiseksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on nauttinut viime päivien aikana rentouttavasta rantalomasta siskojensa kanssa julkkisten suosimilla Turks- ja Caicossaarilla. Khloen ja Kourtneyn tavoin nyt myös Kim Kardashian on esitellyt näyttävässä kuvassa tiimalasivartaloaan bikineissä.

Kim Kardashian julkaisi itsestään upean Instagram-kuvan, jossa naisen kuuluisat kurvit pääsevät oikeuksiinsa. Kuvassa 40-vuotias tähti poseeraa vehreää taustaa vasten bikineissä, joiden pitkät narut on kietaistu Kardashianin hoikan vyötärön ympärille.

Kardashianin ja Jennerin perhettä seuraava realitysarja on lähestymässä loppuaan. Sarjan viimeinen ja 20. tuotantokausi on alkamassa maaliskuussa. Tuotantokausi tulee olemaan pullollaan draamaa ja itkua muun muassa sarjan päättymisestä johtuen. Perhe on kuitenkin myöhemmin ilmoittanut tehneensä uuden sopimuksen eri kanavan kanssa.