Suomen parhaat pastaravintolat valittu – tässä 10 suosikkia

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Pasta maistuu kaikille ikään tai taustoihin katsomatta. Aniharva pystyy kieltäytymään pastaruokien huumavista aistinautinnoista. Nyt Toptaste-sivuston lukijat ovat äänestäneet suosikkiravintolansa pasta-annosten valmistamisessa.

Voittajaksi nousi kauppakeskus Redissä Helsingissä toimiva Makaronitehdas. Makaronitehtaassa keskitytään yhteen asiaan: Tekemään Suomen parasta ja tuoreinta pastaa. Lisäaineeton pasta viimeistellään herkullisilla lisukkeilla, pastakastikkeilla ja ravintolan keittiöissä valmistuvilla makkaroilla.

Tässä top-10:

1. Makaronitehdas, Helsinki

2. Rosso, Espoo

3. Mamma Maria, Lahti

4. Pizzeria Napoli, Tampere

5. Vapiano, Helsinki

6. Il Siciliano, Tampere

7. Hasta La Pasta, Naantali

8. Piemonte, Tampere

9. Bistro Gustaf, Porvoo

10. Figaro, Jyväskylä