Wayne’s World teki paluun Super Bowl -mainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Wayne’s World -elokuva lukeutuu 1990-luvun alun suuriin komediahitteihin, ja se Mike Myersistä kertaheitolla maailmanluokan tähden. Nyt Saturday Night Live -sketseihin perustuvan elokuvan tähdet ovat palanneet rooleihinsa, tällä kertaa televisiomainoksessa.

Super Bowl -tapahtuman mainoskatkoja varten erityisesti luodussa mainoksessa Mike Myersin esittämä Wayne ja Dana Carveyn esittämä Garth mainostavat Uber Eats -palvelua, ja kehottaa suosimaan paikallisia ravintoloita. Mainoksessa nähdään jopa yllätysvieraana räppäri Cardi B samaan aikaan kun kaksikko vakuuttelee, etteivät he koskaan turvautuisi häpeilemättömästi julkkisvieraiden apuun.

NFL-liigan loppuottelu Super Bowl lukeutuu Yhdysvalloissa vuoden suurimpiin televisiotapahtumiin, mikä näkyy jopa sen mainoskatkoilla. Moni yhtiö on valmis maksamaan suuriakin summia mainosajasta urheilutapahtuman aikana. Monissa mainoksista on nähty tunnettuja kasvoja ja viittauksia menneiden vuosikymmenten nostalgisiin suosikkielokuviin.