Kissa yritti juoda vettä hanasta – ei aivan onnistunut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni kissanomistaja on törmännyt erikoiseen ilmiöön yrittäessään antaa lemmikilleen vettä. Kissan vesikuppiin laitettu juoma ei tunnu kelpaavan, toisin kuin esimerkiksi pöydälle jätetyistä laseista löytyvä tai hanasta virtaava vesi.

Englantilaisen Sarah Wallisin tuoreella videolla todistetaan hänen kissansa Kylon koomista tempausta. Kissa nauttii mielellään vetensä hanasta käsin. Valitettavasti se ei oikein tunnu onnistuvan Kylon pitäessä päätään hanan alla.

Koomisella videolla kissa lipoo kielellään ilmaa samalla, kun vesi virtaa sen poskea pitkin alas. Wallisin mukaan Kylo vaatii aina ruokailunsa jälkeen saada vettä hanasta naukumalla kovaäänisesti tiskialtaassa. Se ei vain ole vielä täysin ymmärtänyt, mikä olisi paras taktiikka juoda virtaavaa vettä.