Pasha Pozdnyakova kylpylässä – jättimäinen etumus ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen parikymppinen kurvikas Pasha Pozdnyakova on yksi seuratuimpia suomalaisia sosiaalisissa medioissa, sillä hänen seuraajamääränsä ylitti taannoin haamurajana pidetyn miljoonan rajapyykin. Hänet tunnetaan myös ulkomailla poikkeuksellisen suuresta povestaan. Nyt Pasha on suunnannut lomalle.

Tällä kertaa kurvikas kaunotar on lomaillut Vuokatin maisemissa, jossa on ollut ohjelmassa muun muassa laskettelua. Vauhdikkaan laskettelupäivän jälkeen Pasha suuntasi rentoutumaan kylpylään ja saunaan.

Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.