Poliisi keskeytti valtavat orgiat – 81 ihmistä sai sakot koronarajoitusten rikkomisesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isojen väkijoukkojen kokoontumiset ja juhlat on lukuisissa maissa kielletty koronapandemian vuoksi, ja päätös koskee myös orgioita. Tämä kävi taannoin selväksi Ranskassa, jossa kymmenien ihmisten seksibileet keskeytettiin viranomaisten toimesta.

Poliisit hälytettiin perjantai-iltana Collegienissa, noin 30 kilometrin päässä Pariisista sijaitsevaan varastorakennukseen. Paikalle saapuneet poliisit löysivät jo parkkipaikalta 11 ihmistä, joita sakotettiin ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta. Rakennuksen sisällä oli käynnissä mittavat orgiat, ja paikalla oli myös alkoholitarjoilua ja valoesityksiä.

Ulkonaliikkumieskiellon rikkomisen lisäksi tapahtumassa ei poliisin mukaan noudatettu maskien käyttöä ja turvavälien pitämistä. Yhteensä 81 tapahtumaan osallistunutta sai sakkorangaistuksen, ja lisäksi kolme tapahtuman järjestäjää joutui kuulusteltavaksi. Kukaan heistä ei vastustellut virkavaltaa, uutisoi Independent.