Britney Spearsin sometiimi kommentoi salaliittoteorioita: ”Tekee itse omat julkaisunsa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Briney Spears on ollut vuosien ajan isänsä, Jamie Spearsin holhottavana. Tähden fanit ovat aloittaneet #freebritney-liikkeen, joka vaatii tähden vapauttamisesta isänsä holhouksesta. Osa heistä epäilee myös Britneyn sosiaalisen median olevan tarkassa syynissä, ja toiset jopa uskovat tähden jakaneen faneille peiteltyjä avunpyyntöjä julkaisuissaan.

Nyt Britney Spearsin sometiimi Crowd Surf on kommentoinut väitteitä ja salaliittoeteorioita. Crowd Surfin perustajiin kuuluva Cassie Petrey vakuuttaa Britneyn päättävän itse julkaisujensa sisällöstä ja joko editoivan ne itse, tai päättävän kuinka ne editoidaan. Hän myös kiistää tähden pyytäneen julkaisuissaan apua tai jättäneen niihin piilotettuja viestejä.

– Britney tekee itse omat julkaisunsa ja kirjoittaa niihin itse omat kuvatekstinsä Instagramissa …Kukaan ei ehdota niiden sisältöä hänelle. Hän editoi suuren osan videoistana itse, Cassie Petrey kertoo sosiaalisessa mediassa.

– Parasta mitä Britneylle voi tehdä on olla ystävällinen. Siinä kaikki mitä hän haluaa. Älkää kiusatko häntä, sillä hän ei ansaitse sellaista. Hän nauttii julkaisujen tekemisestä ja pitämiensä kuvien jakamisesta, ja siinä kaikki. Taustalla ei ole mitään salaista agendaa, Petrey jatkoi.