Chrissy Teigen valmistautuu endometrioosileikkaukseen: ”Jack-vauvan piti syntyä tällä viikolla”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja kirjailijana tunnettu Chrissy Teigen odotti kolmatta lastaan muusikko John Legendin kanssa. Perheeseen oli määrä syntyä toinen poika, mutta vanhemmat ilmoittivat syyskuussa hyvin surullisia uutisia siitä, että Chrissy Teigen oli saanut keskiraskauden keskenmenon.

Chrissy Teigen kertoi Twitter-kanavallaan valmistautuvansa tällä hetkellä endometrioosileikkaukseen. Endometrioosi on aiheuttanut hänelle kovia kuukautiskipuja ja vatsakramppeja. Tässä kuussa krampit ovat tuntuneet ja näyttäneet naisen mukaan siltä kuin Jack-vauva potkisi hänen vatsassaan yhä.

Chrissy Teigen on kokenut yhä silloin tällöin tuntevansa vauvan potkuja vatsassaan, vaikka Jack-vauvan menehtymisestä on jo kuukausia aikaa. Nainen suree tällä hetkellä sitä, että mikäli raskaudessa kaikki olisi sujunut hyvin, heidän poikansa olisi syntynyt tällä viikolla.