Laulaja Trey Songzin väitetty seksivideo vuoti internetiin – näin tähti otti kantaa tapauskeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etenkin Yhdysvalloissa menestyksekästä uraa tehnyt R&B-laulaja ja näyttelijä Trey Songz on joutunut kohun keskiöön. Internetiin on vuotanut seksivideo, jossa tähden väitetään esiintyvän.

Videon jakoi internetiin fani, joka uskoi siinä esiintyvän henkilön olevan Trey Songz samanlaisten tatuointien ja äänen vuoksi. Laulaja ei ole kommentoinut tapausta suoraan, mutta jakoi Instagramissa selkeästi siihen viittaavan kuvan jossa hän tuijottaa älypuhelimen näyttöä hämmentynyt ilme kasvoillaan. Myöhemmin Songz jakoi Twitterissä Don’t Judge, eli ”Älä tuomitse” -nimisen kappaleensa vihjailevan emojin kera.

Trey Songz perusti taannoin oman OnlyFans-tilin, jossa hän jakaa faneilleen rohkeaa materiaalia 20 dollarin kuukausihintaan. Tähti tunnetaan muun muassa Billboard-listalle nousseista hitestään Say Aah, Na Na ja Bottoms Up, joista viimeisessä vierailee Nicki Minaj. Tähden tuorein albumi, Back Home, julkaistiin viime vuonna.