TikTokin suloisimmat videot – vähemmästäkin nousee vauvakuume

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etenkin nuorten keskuudessa suosiota nopeasti kasvattanut sovellus TikTok on saanut myös aikuisten mielenkiinnon viime aikoina heräämään. Nykyään sovelluksessa nähdäänkin jo paljon yli 30-vuotiaita perheellisiä ihmisiä, jotka jakavat videoiden muodossa hauskoja hetkiä lapsiarjestaan.

Nyt suloisella YouTube-videolla nähdään viiden minuutin aikana TikTok-videota, joissa pääosassa toimivat vauvat. Vanhemmat ovat kuvanneet lyhyitä videoita söpöistä pienokaisistaan, jotka ihastuttavat hauskoilla ilmeillään ja kommelluksillaan.

Videolla nähdään muun muassa hyvin suosittu parivaljakko Chris ja Marleigh, jotka ovat saaneet omalle kanavalleen jo suuren yleisön. Chris-sedän ja Marleigh-vauvan yhteiset hetket ovat todella hellyttävää katseltavaa kun ystävykset tekevät välipaloja ja muun muassa leipovat yhdessä.