Alessandra Ambrosio esitteli treenattua vartaloaan – edelleen huippukunnossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun hän on kuitenkin jatkanut mallin töitä ja poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa.

Tällä kerralla Alessandra Ambrosio teki yhteistyötä Alo-nimisen yrityksen kanssa ja esitteli joogaan sopivia asuja valmistavan Alon sinistä settiä. Vaatesettiin kuului tiukat shortsit ja lyhyt toppi, jotka esittelivät tähden treenattua vartaloa. Muotinäytösten catwalkit ainakin hetkellisesti taakseen jättänyt malli on edelleen huippukunnossa ja valmiina edustamaan mitä tahansa muotitaloa.

Viime aikoina 39-vuotias Alessandra Ambrosio on keskittynyt esittelemään sosiaalisessa mediassa omaa rantavaatemallistoaan, Gal Floripaa. Mainoskuvien merkeissä tähti onkin julkaissut itsestään paljon upeita bikinikuvia, jotka on otettu tähden rantalomamatkojen aikana.