Näin Kourtney Kardashian palautuu treeneistä – tähti jakoi parhaat vinkkinsä

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kolmen lapsen äiti Kourtney Kardashian treenaa aina henkilökohtaisten kunto-ohjaajiensa kanssa. Ohjaajat laittavat naisen lihakset aina kunnolla töihin, minkä seurauksena tähti tunteekin arkuutta ja kipua lihaksissaan seuraavina päivinä.

Kourtney Kardashian on huomannut, että muutama asia helpottaa lihassärkyä treenaamisen jälkeen. 41-vuotias jakoi Poosh-sivustollaan parhaat neuvonsa palautumiseen, joka alkaa hänen mukaansa magnesiumin nauttimisella. Magnesiumia kannattaa syödä ravintolisänä, minkä lisäksi suoraan lihaksen päälle hierottava magnesiumöljy voi auttaa lihaksia toipumaan nopeammin treenistä.

Kourtney Kardashian nauttii myös Epsom-suolassa kylpemisestä. Epsom-suola on fitness-kaupoista ja luontaistuoteliikkeistä saatavaa magnesiumsulfaattia, joka on tarkoitettu erilaisiin kylpyihin, ihon kuorimiseen, kasvonaamioihin ja hiusten sekä hiuspohjan hoitamiseen. Magnesium edesauttaa epäpuhtauksien ja myrkkyjen poistumista kehosta, se kuorii ihoa, poistaa nesteitä, vähentää selluliittia ja tehostaa aineenvaihduntaa.