Musta kuningatar -sarjan tähti toivoo toista tuotantokautta: ”Olisi kiinnostavaa nähdä Beth äitinä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musta kuningatar, eli The Queen’s Gambit, nousi viime syksynä Netflixin katsotuimmaksi minisarjaksi. Sarjaa katsottiin ensimmäisen 28 vuorokauden aikana sen julkaisusta 62 miljoonassa taloudessa, mikä rikkoi suoratoistopalvelussa ennätykset minisarjojen osalta.

Sarjassa pääosaa näyttelevä Anya Taylor-Joy toivoo, että sarjasta tehtäisiin vielä toinen tuotantokausi. Naisella on ollut jo paljon ideoita sen suhteen mitä uusissa jaksoissa voisi tapahtua. 24-vuotias näyttelijätär haluaisi Daily Mail -sivuston mukaan nähdä millainen Beth olisi esimerkiksi äitinä kukistettuaan päihdeongelmansa ja lapsuuden traumansa.

Walter Tevisin romaaniin perustuva Musta kuningatar -sarja kertoo Beth Harmonista, joka nousee vaikean lapsuuden kautta shakkimestariksi 1960-luvulla. Menestyssarjan on kerrottu nostaneen ohjelman katsojien ja etenkin naisten kiinnostusta shakkia kohtaan.