Anastasia Karanikolaoun Instagram-seuraajamäärä kasvaa – tuoreet biksukuvat paljastavat syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerin parhaana ystävänä tunnettu sometähti Anastasia Karanikolaou on viime aikoina lomaillut Kardashianin siskosten kanssa. Ensin hän vietti viikonlopun Meksikossa luksusmajoituksessa Kylie ja Kendall Jennerin kanssa. Sen jälkeen naiset suuntasivat Turks- ja Caicossaarille.

Lomiensa aikana kaunottaret ovat saaneet paljon uutta kuvamateriaalia sosiaalisen median kanavilleen. Nyt Anastasia Karanikolaou on julkaissut juuri täyttyneen 10 miljoonan seuraajansa kunniaksi kuvia, joissa hänet nähdään bikineissä.

Tähti julkaisi kolme näyttävää kuvaa, joissa hän poseeraa mustissa bikineissä. Anastasia Karanikolaou esittelee kanavallaan mielellään kurvikasta vartaloaan, joka on ollut varmasti yksi syy seuraajien vilkkaaseen kasvuun hänen Instagram-tilillään.