Maailman kaunein Bella Hadid kylpyhuoneessa – julkaisi kuvat somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on toiminut muutaman vuoden kestäneen malliuransa aikana jo kaikkien suurten muotitalojen mallina. Bella Hadid on todella kuumaa valuuttaa etenkin bikini- ja alusvaatekuvauksissa hoikan mutta poikkeuksellisen kurvikkaan mallivartalonsa ansiosta.

Nyt Bella Hadid julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa hän poseeraa peilin kautta puhelimensa kameralle. 24-vuotias kaunotar esittelee näyttäviä rusketusrajojaan sinisissä bikineissä, joissa on kauniit simpukkayksityiskohdat.

Kuvatekstissään Bella Hadid on halunnut muistuttaa seuraajiaan hänen juuristaan. ”Palestiinalainen ja hollantilainen”, tähti kirjoittaa viitaten palestiinalaiseen isäänsä Mohamed Hadidiin ja Hollannissa kasvaneeseen äitiinsä Yolanda Hadidiin.