Miss Universum yläosattomissa – Olivia Culpo herutteli rantakalliolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli ja Miss Universum 2012 Olivia Culpo julkaisee usein faniensa silmien iloksi näyttäviä kuvia sosiaalisessa mediassa. Nainen nähdään usein kuvissaan joko bikineissä tai vaatteissa, jotka ovat Olivian itsensä ja hänen siskojensa suunnittelemia CULPOS X INC -vaatemerkin tuotteita.

Nyt 28-vuotias kaunotar on julkaissut upean kuvan, jossa hän poseeraa näyttävästi rantakalliota vasten. Kuva on julkaistu Sports Illustrated -lehden suuressa bikininumerossa. Olivia Culpon yllä ei kuitenkaan nähdä valkoisista bikineistä muuta kuin alaosa, koska tähti poseeraa kameralle itsevarmasti ilman yläosaa.

Olivia Culpo on näyttävä kaunotar, jolta moni naisen fani mielellään kuuleekin vinkkejä treenaamisen, kauneuden ja hiustenlaiton suhteen. Taannoin tähti esittelisin sosiaalisessa mediassa mittavan ihonhoitorutiininsa, johon kuului 40 erilaista vaihetta.