Rihanna valmistelee uutta muotinäytöstä – mukana Paris Hilton, Lizzo ja Erika Jayne

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna on alkanut havittelemaan miljardööristatusta itselleen ja toivookin saavansa jättimenestystä niin kauneusalalla kuin vaatesuunnittelijanakin. Viime aikoina nainen on puskenut hyvin ahkerasti Fenty Beauty -ihonhoitosarjaansa eteenpäin. Nyt Rihanna on päättänyt antaa jälleen huomiotaan myös alusvaatelinjalleen.

Rihanna on viime viikkojen aikana valmistautunut uuteen Savage X Fenty -muotinäytökseen. Nainen on julkaissut hyvin näyttäviä kuvia vaatemerkin omalla Instagram-kanavalla, jonne on ilmestynyt viime päivien ajan seksikkäitä mainoskuvia monista tunnetuista tähdistä.

Naisen suunnittelemissa alusvaatteissa nähdään muun muassa Paris Hilton ja Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut artisti Erika Jayne. Esimakua tulevasta muotinäytöksestä on annettu myös videon muodossa. Teaserissa nähdään muun muassa suosittu artisti Lizzo, minkä lisäksi mallien rohkea tyyli ja Rihannan näyttävä uusi hiustyyli on herättänyt mielenkiintoa.