Rita Oran rahakas työkeikka meni sivu suun – koronarikkeet olivat liikaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on ollut viime aikoina etenkin kotimaassaan Iso-Britanniassa median silmätikkuna rikottuaan korona-ajan rajoituksia. Nainen järjesti viime vuoden puolella suuret 30-vuotissyntymäpäivät ja juhli noin 30 vieraan kanssa, minkä vuoksi hän joutui myöhemmin laatimaan julkisen anteeksipyynnön käytöksestään ja maksamaan 10.000 punnan sakot.

Rita Ora on toiminut yhtenä The Masked Singer -ohjelman tuomarina, mutta hän on nyt ainut sarjan tuomareista, jota ei ole pyydetty uuden spinoff-sarjan tuomaristoon. Lauluohjelmasta ollaan tekemässä uusi versio, jossa kilpailijat tanssivat. The Masked Dancer -ohjelman tuomareina jatkavat kaikki alkuperäisen sarjan tuomarit Rita Oraa lukuunottamatta.

Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan Rita Oraa ei kutsuttu tuomaroimaan uutta ohjelmaa hänen paljon mediahuomiota saaneiden korona-ajan rikkomustensa vuoksi. Tällä hetkellä laulaja on kuitenkin Australiassa, jossa hän kuvaa The Voice of Australia -ohjelmaa muutaman seuraavan kuukauden ajan.