Iskra Lawrence esitteli vatsaansa: ”Terve menkkaturvotus”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Plusmallina mainetta niittänyt kaunotar Iskra Lawrence sai viime vuonna 19. huhtikuuta esikoisensa Philip Paynen kanssa. Poikansa yksityisyyttä suojellakseen nainen ei ole paljastanut pikkuisen nimeä julkisuuteen. Nainen on kuitenkin jakanut palasia faniensa kanssa äitiydestä ja esitellyt poikaansa kuvissa ja videoilla seuraajilleen.

Nyt 30-vuotias Iskra Lawrence esitteli hänen vatsaansa tuoreimmalla Instagram-videollaan. Nainen on saanut hetki sitten kuukautisensa takaisin, mikä on tarkoittanut myös niiden aiheuttaman turvotusten ja kiputilojen palaamista.

Videolla nainen tervehtii kuukautisten turvottamaan vatsaansa. Nainen hellii ja puristelee vatsaansa samalla kun hän kiittää vartaloaan kaikesta mitä se on tehnyt ja kertoo rakastavansa sitä. Lawrencen mukaan naisten pitäisi antaa itselleen rakkautta joka päivä ja juhlia omaa kehoaan sen kaikissa eri vaiheissa.