Kongressiedustaja kasvot väärin päin Zoom-kokouksessa: ”Ainakaan et ole kissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuluneen vuoden aikana yleistyneissä Zoom-tapaamisissa ei aina vältytä koomisilta tilanteilta päälle unohtuneiden videotehosteiden ansiosta. Taannoin viraalina levisi video, jossa texasilaiselle asianajalle oli unohtunut virtuaalisessa oikeuskäsittelyssä jäänyt päälle kissafiltteri. Nyt naurua on aiheuttanut Yhdysvaltojen edustajinhuoneen etätapaamisessa nähty kommellus.

Minnesotalainen republikaanipuolueen kongressiedustaja Tom Emmer osallistui taannoin tapaamiseen Zoomin välityksellä. Ainoana ongelmana oli se, että hän näkyi keskustelussa ylösalaisin sinistä taustaa vasten leijuvana päänä. Arvatenkin tilanne aiheutti huvittuneisuutta edustajainhuoneen tapaamisessa, ja video hämmentävästä tilanteesta levisi nopeasti viraalina.

– Ainakaan et ole kissa, joku huomautti videolla viitaten tietenkin runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa saaneeseen kissafiltterivideoon.