Mandy Moore viimeisillään raskaana: ”Olemme valmiina tapaamaan sinut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensimmäistä lastaan odottava laulaja ja näyttelijä Mandy Moore on nyt viimeisillään raskaana. Tähti julkaisi hänen Instagram-tarinassaan kuvan, jossa nainen esitteli sivuprofiiliaan ja raskausvatsaansa ruskeassa neulemekossa.

– Tiedän, että vatsa näyttää siltä kuin vauva olisi ylhäällä, mutta luottakaa minuun, hänen päänsä on jo hyvin alhaalla. Me olemme jo valmiina tapaamaan sinut pikkumies, Mandy Moore kirjoitti kuvaansa.

Raskausvatsan koko on naisilla hyvin yksilöllistä. Mandy Mooren laskettu aika on jo nurkan takana, mutta vatsasta päätellen hänen raskautensa voisi luulla olevan vasta odotusajan puolessa välissä. Aiemmin Mandy Moore ilmoitti, että hänen verihiutaleidensa määrä oli pudonnut huolestuttavalla tavalla. Nainen kertoi joutuneensa diagnoosin vuoksi muuttamaan omaa synnytyssuunnitelmaansa, mutta hän ei kertonut mihin synnytystapaan hänen kohdallaan oli päädytty.

This Is Us -hittisarjassa näytellyt laulaja Mandy Moore meni kihloihin Taylor Goldsmithin kanssa kolme vuotta sitten seurusteltuaan miehen kanssa ensin kaksi vuotta. Marraskuussa 2018 pariskunta meni naimisiin ja viime vuonna onnellinen aviopari ilmoitti odottavansa perheenlisäystä.

Mandy Moore, Instagram