Nettiromanssi Bruno Marsiin oli huijaus – nainen menetti 100 000 dollaria

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Terveen skeptisyyden säilyttäminen on sosiaalisessa mediassa tärkeää, erityisesti silloin kun ruudun toisella puolella oleva taho väittää olevansa julkisuuden henkilö. Monet huijarit pyrkivät nimittäin käyttämään hyväksi kuuluisuuksien faneja. Näin kävi taannoin eräälle Yhdysvaltojen Texasissa asuvalle naiselle.

63-vuotiaan naisen Instagram-tiliin otti yhteyttä poptähti Bruno Marsina esiintynyt henkilö. Hän kertoi haluavansa suhteeseen naisen kanssa. Nopeasti rakastunut uhri uskoi henkilön olevan todellakin suosittu muusikko, sillä tämä oli esimerkiksi lähettänyt hänelle lukuisia kuvia Marsista kiertueella muiden artistien kanssa.

Bruno Marsina esiintynyt huijari väitti haluavansa lopettaa kiertueensa ollakseen mielummin yhdessä naisen kanssa. Pian hän alkoi pyytää uhrilta rahaa muun muassa kiertuekulujen kattamiseksi. Nainen suostui, ja päätyi lähettämään hänelle yhteensä 100 000 dollaria.

Bruno Marsina esiintynyt mies paljastui lopulta Chinwendu Azuonwu -nimiseksi huijariksi. Uhrin rahat oli siirretty Azuonwun ja hänen avustamisestaan epäillyn miehen tileille. Huijaria syytetään ABC30-sivuston mukaan rahanpesurikoksista.